top of page

FLEUR

Als kind en jeugdige was ik gefascineerd door mensen en hun verhalen. Ik hoefde dan ook niet lang te twijfelen over mijn studiekeuze: Orthopedagogiek. Na mijn master Forensische Orthopedagogiek heb ik de afgelopen 6,5 jaar in de specialistische jeugd GGZ gewerkt. Ik heb honderden gezinnen gezien met opvoed- en opgroeiproblemen. Ik heb deze jaren als zeer bijzonder ervaren omdat ik elke dag weer een positieve impact kon maken op het leven van een ander. Tegelijkertijd heb ik helaas té veel ouders gezien die elkaar, na de komst van kinderen, in de loop van de tijd waren kwijt geraakt. Hoe kon dit gebeuren?

Waarom is de partnerrelatie niet ingebed in de zorg in Nederland? In Scandinavische landen is deze specifieke steun er namelijk wel. Zo hebben ze in Noorwegen relatieondersteunend aanbod en zijn er Zweedse en Finse familiecentra die zich richten op praktische, emotionele en sociale aspecten na de komst van kinderen.

 

Daarom zijn wij Bureau Liefhebbers gestart. Want wij, en de wetenschap met ons, zien dat wanneer het goed gaat met ouders en de relatie dit een fundament is voor de latere ontwikkeling van het kind. De vraag is dus: Waar investeer je in als ouders? In die beste buggy, het houten speelgoed en voorlees boekjes óf in elkaar en daarmee in het allerbelangrijkste voor je kind?

Fleur&Veronne_EmmilyB-71.jpg

RECENSIES

Moeder van Z.

Het gaat nog steeds goed met ons en Z. en er zit ook nog steeds ontwikkeling in. Dankzij jouw hulp weten Z. en wij veel beter hoe we ermee om kunnen gaan. Nogmaals dank daarvoor!

Ouders van N.

Duidelijk, snel. Goede bereikbaarbaarheid met onze dochter. Alles is prima verlopen. Wij vonden Fleur een hele fijne behandelaar. Wij als ouders en onze dochter hadden veel vertrouwen in haar.

Vader van J.

Zeer persoonlijk contact, gevoel dat je serieus wordt genomen, oprecht, zeer goede oplossingsrichtlijnen.

bottom of page