top of page

GEZINSCOACHING

Wat houdt een gezinscoach in?

Ik coach en ondersteun ouders om het gedrag van hun kind(eren) beter te begrijpen en er anders mee om te gaan. Door allerlei omstandigheden kan een gezin uit balans raken, met als gevolg: toenemende stress, meer ruzies, een minder fijne sfeer en weinig tijd meer voor elkaar en de kinderen. Ik ondersteun het gezin in het verwoorden van eigen wensen, het (her)kennen van de eigen kracht en mogelijkheden. Met als doel dat het individu of het gezin als geheel de eigen verantwoordelijkheid weer ervaart en kan oppakken. Ik maak hiervoor samen met het gezin een passend plan en bied maatwerk. Ik geloof in de aanpak van gezinsdynamiek want alle gezinsleden zijn met elkaar verbonden. Ik geef ouders/kinderen/jongeren tools om samen te groeien naar wat voor hen belangrijk is. 

 

Voor wie is Gezinscoaching?

Gezinscoaching is gericht op gezinnen met kinderen in de leeftijd van 0 tot ongeveer 18 jaar waarbij de ouders problemen ervaren met de opvoeding en omgang met hun kind(eren). Voor alle ouders die tegen problemen aanlopen en zich zorgen maken over de ontwikkeling en het gedrag van hun kind.

Fleur&Veronne_EmmilyB-29_edited_edited_edited.jpg
Fleur&Veronne_EmmilyB-17.jpg

 

Hoe ziet een traject gezinscoaching eruit?


Ik werk vanuit vertrouwen en ik vind het belangrijk dat er een (wederzijdse) klik is. Dat is de reden dat ik start met een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. In dit gesprek zal de hulpvraag worden verkend en kijken we samen of gezinscoaching de juiste hulpverlening is. De aanpak, de duur en de werkwijze wordt na de intake afgestemd. Doen wat nodig is, is mijn motto. Ik werk op particuliere en anonieme basis. Wanneer jullie als gezin meer of iets anders nodig hebben kan ik jullie hierbij helpen gezien mijn jarenlange ervaring in de Jeugdzorg. 

RECENSIES

Moeder van Z.

"Het gaat nog steeds goed met ons en Z. en er zit ook nog steeds ontwikkeling in. Dankzij jouw hulp weten Z. en wij veel beter hoe we ermee om kunnen gaan. Nogmaals dank daarvoor!"

Ouders van N.

"Duidelijk, snel. Goede bereikbaarbaarheid met onze dochter. Alles is prima verlopen. Wij vonden Fleur een hele fijne behandelaar. Wij als ouders en onze dochter hadden veel vertrouwen in haar."

Vader van J.

"Zeer persoonlijk contact, gevoel dat je serieus wordt genomen, oprecht, zeer goede oplossingsrichtlijnen."

Er kan nog niets worden gereserveerd. Kom later terug.
bottom of page