top of page
Fleur&Veronne_EmmilyB-86.jpg

OVER ONS

Wij doorbreken taboes rondom het gezinsleven door met elkaar het eerlijke gesprek te voeren. 

Want ineens zit je er zelf middenin; de tropenjaren. Wij en onze partners veranderden toen we papa en mama werden. En ja, onze relatie veranderde ook. Wij voelen als partner en mama dagelijks het spanningsveld tussen ouder en partner zijn. En wij hebben ervaren hoe makkelijk de liefde met onze partner uit onze handen kon glippen en wij onvoldoende ingrepen om dit te voorkomen. 

Met de kennis, vaardigheden en tools van nu ervaren we zoveel meer verbinding en liefde in onze relatie. En ook het plezier binnen én buiten de slaapkamer is vergroot! En dit gunnen we jou ook!

PODCAST LIEFDESWERKEN

In deze podcast duiken we in de complexe wereld van liefde en ouderschap. Want hoe blijf je partners in de uitdagende dynamiek van het gezinsleven? 

 

Wij verkennen, leren en ontdekken we, samen met onze gasten, hoe je naast ouders ook lovers blijft. 

Luister NU via je favoriete podcastapp!

LIEFDESWERKEN (5).jpg

RECENSIES

‘’De welbekende tropenjaren: wij zitten er middenin. Met een eigen bedrijf & een kleine: waar is de tijd voor elkaar, laat staan voor mezelf? Fleur en Veronne geven op een positieve en ontspannen manier inzicht in bestaande patronen. Door het doen van concrete oefeningen en bijvoorbeeld het uitspreken van elkaars behoeften konden wij bepaalde patronen doorbreken. A life hack voor iedere ouder!’’A great journey!"

Charly 

‘’Het helpt je om middels leuke opdrachten en grappige gespreksonderwerpen samen na te denken hoe je met elkaar omgaat en elkaar de ruimte geeft in je gezin. Stiekem denk je dat het vanzelfsprekend is dat je naar elkaar luistert, toch vond ik het heel goed om te realiseren dat het loont om in elkaar te investeren. Dankzij de inzichten en oefeningen word je- soms best ongemakkelijk- gedwongen om hier op een leuke en vernieuwende manier naar te kijken. Erg leuk en vooral goed om te doen."

Pieter

"Ik vind geld uitgeven aan zoiets abstracts als een bootcamp in de basis lastig. Wat krijg je er voor terug? En je bent het niet gewend: makkelijker is het om dat geld uit te geven aan een weekendje weggaan. Maar ik ben zo blij dat we hier in hebben geïnvesteerd en anders zijn gaan kijken naar hoe je in je relatie investeert "

Anoniem
(Deelnemer relatiebootcamp)

VERONNE

Hi! Ik ben de zus van Fleur & samen hebben we Bureau Liefhebbers opgezet.  Omdat de  kwaliteit van je relatie de kwaliteit van je leven bepaalt. En juist vanaf de komst van je kind die zomaar op zijn kop staat (vond ik ;-)).  Tools om dat enigszins in goeie banen te leiden had ik zelf ook best fijn gevonden! 

Liefs,

Veronne (moeder van twee, relatiecoach, al 6 jaar in love)

Veronne
Fleur&Veronne_EmmilyB-107.jpg

FLEUR

Hello lovers! Ik ben Fleur, zusje van Veronne en mede-oprichtster van Bureau Liefhebbers. Mijn achtergrond zit ‘m in gezinsondersteuning. Ik weet vanuit de wetenschap & de praktijk dat een betere relatie ook beter uitpakt voor je kinderen.

 

Ik hoop met onze missie en workshops het geluk van het hele gezin een tandje hoger te tillen!

Liefs,

Fleur (moeder van 1, gezinscoach, verliefd op jeugdliefde)

bottom of page