top of page

VERONNE

Verbinding maken is mijn talent en mensen in hun kracht zetten mijn passie. Die combinatie zorgt ervoor dat ik met veel energie mensen op een positieve manier in beweging krijg om te blijven groeien.  

In de afgelopen 3 jaar heb ik belangrijke inzichten opgedaan die mij hebben geïnspireerd om Bureau Liefhebbers op te starten. Het eerste inzicht was dat ouders de basis zijn voor het welzijn en de ontwikkeling van kinderen en als dochter van een onderwijzer voelde ik een sterke motivatie om ouders meer te ondersteunen bij die bijzondere taak. Daarnaast ben ik zelf moeder en weet ik hoeveel er verandert in je leven en hoeveel impact het heeft op je relatie.

En natuurlijk ben ik enorm dankbaar voor alle ondersteuning rondom het kind, maar ik mis de aandacht voor de relatie die compleet verandert.  En dat terwijl we weten dat de kwaliteit van je relatie, de kwaliteit van je leven bepaalt en dat de relatie van ouders van invloed is op de ontwikkeling van het kind. 

 

Toch krijgen we hier weinig kennis en tools voor en zie ik veel mensen hiermee worstelen (including myself).  Het feit dat meer dan 40% van de ouders uit elkaar gaat, zegt genoeg.

Dit moet en kan beter! Liefde is namelijk een vaardigheid die iedereen kan leren. Ik wil het verschil maken voor ouders die de liefde willen vasthouden in de drukte van een gezin. 

Fleur&Veronne_EmmilyB-89.jpg
  • Ontmoet jullie graag! Plan een gesprek (gratis & vrijblijvend)

RECENSIES

Coachees

Wij voelden ons beiden gezien en gehoord door Veronne. Wij vonden het aanvankelijk best spannend, maar door haar openheid en oprechte interesse durfden wij kwetsbaar te zijn. Door de gesprekken met Veronne hebben wij elkaar beter leren begrijpen.

Coachees

Wat was het fijn om in een aantal gesprekken stil te kunnen staan bij onszelf, elkaar en onze relatie. Soms ook pittig, maar door deze onderhoudsbeurt kunnen wij weer even vooruit! Dankjewel daarvoor.

Coachees

Veronne heeft ons doen laten inzien dat irritaties/conflicten die wij soms hebben vooral veel over onszelf zegt. Het inzicht dat wij eigenlijk hetzelfde voelen, maar dat op een andere manier uiten heeft ons dichter bij elkaar gebracht! Wij voelden allebei een hele goede klik met haar.

bottom of page