top of page

VERONNE

Verbinding maken is mijn talent en mensen in hun kracht zetten mijn passie. Die combinatie zorgt ervoor dat ik met veel energie mensen op een positieve manier in beweging krijg om te blijven groeien.  

Ouders zijn de basis zijn voor het welzijn en de ontwikkeling van kinderen en als dochter van een onderwijzer voelde ik een sterke motivatie om ouders meer te ondersteunen bij die bijzondere taak. Daarnaast ben ik zelf moeder en weet ik hoeveel er verandert in je leven en hoeveel impact het heeft op je relatie.

En natuurlijk ben ik enorm dankbaar voor alle ondersteuning rondom het kind, maar ik mis de aandacht voor de relatie die compleet verandert.  En dat terwijl we weten dat de kwaliteit van je relatie, de kwaliteit van je leven bepaalt en dat de relatie van ouders van invloed is op de ontwikkeling van het kind. 

 

Toch krijgen we hier weinig kennis en tools voor en zie ik veel mensen hiermee worstelen (including myself).  Het feit dat meer dan 40% van de ouders uit elkaar gaat, zegt genoeg.

Dit moet en kan beter! Liefde is namelijk een vaardigheid die iedereen kan leren. Ik wil het verschil maken voor ouders die de liefde willen vasthouden in de drukte van een gezin. 

Fleur&Veronne_EmmilyB-89.jpg
  • Ontmoet jullie graag! Plan een gesprek (gratis & vrijblijvend)

RECENSIES

Anne & Johan

"Wij voelden ons beiden gezien en gehoord door Veronne. Wij vonden het aanvankelijk best spannend, maar door jouw openheid en oprechte interesse durfden wij kwetsbaar te zijn. Door de gesprekken hebben wij elkaar beter leren begrijpen. Nogmaals heel veel dank voor het hele traject. Denk dat het ons zeker verder heeft geholpen, en dat het dat ook nog meer gaat doen. :-)
We vinden jouw als coach ook heel fijn."

K & A

"Wat was het fijn om in een aantal gesprekken stil te kunnen staan bij onszelf, elkaar en onze relatie. Soms ook pittig, maar door deze onderhoudsbeurt kunnen wij weer even vooruit! Merk dat we echt weer een team zijn -zo fijn! We zijn liefdevoller en geduldiger naar elkaar toe en we hebben weer meer sex, dat is ook fijn:). Dankjewel daarvoor."

Cristien & Thomas

Door de drukke fase waarin we zitten waren we de verbinding kwijt. Onze pogingen om dit te herstellen maakten het er niet beter op. Veronne heeft ons laten inzien wat er precies gebeurde en hoe we de vicieuze cirkel konden doorbreken. We zijn ons nu veel meer bewust van elkaars gevoelens en onzekerheden waardoor de communicatie soepeler verloopt. Ook zoeken we elkaar meer op gedurende de dag en vullen we elkaar beter aan. Het voelt echt alsof we weer een team zijn mét oog voor elkaar in plaats van alleen voor de kinderen.

bottom of page