top of page

DE RELATIE APK VOOR OUDERS

Na de komst van kinderen is het niet ongebruikelijk dat je lover niet langer je eerste prioriteit is. Je dagelijkse routine bestaat vaak uit werk, voeden, schoonmaken en nachtwaken. Maar het is belangrijk om te onthouden dat een relatie binnen een gezin nog steeds een relatie is! 

 

Tijdens deze 1,5 uur durende online training die je gewoon thuis vanaf de bank kan volgen, sta je stil bij jullie relatie en jullie behoeften. Misschien heb je behoefte aan meer tijd voor jezelf, een duidelijkere taakverdeling m.b.t. de zorg voor de kinderen, meer aandacht voor elkaar in jullie gesprekken of meer ruimte voor intimiteit en seks.


Vergeet Netflix, de was en overwerken en vervang deze door een avond met aandacht voor elkaar, echte communicatie en intimiteit. Breng de kinderen naar bed en creëer een gezellige sfeer met kaarsen en lekker eten/drinken op tafel én de relatie APK voor ouders!

Leer elkaar nóg beter leren kennen en ontdek nieuwe manieren om de relatie te onderhouden en te verbeteren!

Voor slechts 87 euro investeer je direct in jullie liefde!

Een originelere datenight krijg je niet;)!

Fleur&Veronne
230518_BureauLiefhebbersMom&CO_728.jpg

WAT LEVERT EEN RELATIE APK ONS OP? 

  • Inzicht in de veranderingen in de relatie na de komst van kind(eren), voor iedere ouder! 

  • Je waardeert je partner meer en hebt oog voor elkaar, naast alle hectiek van het gezinsleven. Jullie voelen je een nog sterker koppel en team

  • Er ligt een actieplan om aan de slag te gaan met jullie wensen. Afspraken waar je je ook aan houdt samen.

  • Veel lol en (nieuwe) inzichten! Jullie ervaren echt meer verbinding en een verliefde blik.

De zorg voor jullie kleintjes is cruciaal, maar het begint bij fitte, vrolijke en gelukkige ouders. Investeer in jullie liefde en laat de liefhebber in jezelf ontwaken.

RECENSIES

Aan liefde geen gebrek bij ons, maar net als persoonlijke ontwikkeling, is ontwikkeling van ons als stel wat mij betreft een must. En dan is het heel fijn om met een buitenstaander (of 2, want Veronne en Fleur zijn echt te gek), naar elkaar en onze relatie te kijken. Je wordt nét iets meer gepusht om bepaalde dingen aan te kaarten en te bevragen. Een training vol nieuwe inzichten, af en toe wat ongemak, concrete ideeën, maar bovenal heel veel liefde! Enorme aanrader voor ieder stel, want van liefde kun je nooit teveel hebben!

Willemijn
(psycholoog)

‘’Wat een leuke avond hebben we gehad! Wij waren er van overtuigd dat we dit helemaal niet nodig hadden, maar wat was het stiekem fijn om tijdens deze training aandacht aan onze relatie te besteden en afspraken te maken voor de toekomst. Doordat je ook hoort hoe anderen naar hun relatie kijken, besef je wat je eigen relatie speciaal maakt en wat beter kan.

Een aanrader dus!"

Bart & Nina
(policy Officer & jurist)

“Een mooie training waarbij je op een ontspannen, toegankelijke en praktische manier kan stilstaan bij jouw relatie. Op een laagdrempelige en relaxte manier hebben we in nog geen twee uur tijd verbinding gevonden en onderwerpen om op een fijne manier op door te praten. 

Weer eens een echt goed gesprek over "ons".“

Jasper
(CFO)

BESTEL DE ONLINE TRAINING

 

Ontvang de online training in je e-mail en bekijk hem samen (of eerst alleen) Nu met Engelse ondertiteling verkrijgbaar!

De prijs voor deze training was €127,00.

Nu voor €87,00 (incl. btw)!! 

  • Daarvoor krijg je mega waardevolle en noodzakelijke kennis + wetenschappelijk onderbouwde oefeningen die direct effect hebben op je relatie. 

  • Je gaat heel concreet en effectief met je wensen aan de slag.

  • Dit levert, naast waardevolle inzichten, heel veel verbinding, plezier en (nieuwe) energie op! En die energie kunnen jonge ouders goed gebruiken;)!

bottom of page