top of page

DE RELATIE APK VOOR OUDERS

Na de komst van kinderen is het niet ongebruikelijk dat je lover niet langer je eerste prioriteit is. Je dagelijkse routine bestaat vaak uit werk, voeden, schoonmaken en nachtwaken. 
Maar het is belangrijk om te onthouden dat een relatie binnen een gezin nog steeds een relatie is! 


Dus vergeet Netflix, de was en overwerken en vervang deze door verrassingen, echte communicatie en intimiteit. Breng de kinderen naar bed en creëer een gezellige sfeer met kaarsen en lekker eten/drinken op tafel en de relatie APK voor ouders!


Tijdens deze 1,5 uur durende online training die je gewoon thuis vanaf de bank kan volgen, zullen jullie stilstaan bij jullie relatie en behoeften. Misschien heb je behoefte aan meer tijd voor jezelf, een duidelijkere taakverdeling m.b.t. de zorg voor de kinderen, meer aandacht voor elkaar in jullie gesprekken of meer ruimte voor intimiteit en seks.

 

Tijdens deze training zullen jullie elkaar nog beter leren kennen en nieuwe manieren ontdekken om de relatie te onderhouden en te verbeteren!


De zorg voor jullie kleintjes is cruciaal, maar het begint bij fitte, vrolijke en gelukkige ouders. Dus laat de liefhebber in jezelf ontwaken, investeer in je relatie en creëer een sterke basis voor de toekomst!

Fleur&Veronne

Schud de liefhebber in jezelf wakker!

WAT LEVERT EEN RELATIE APK ONS OP? 

  • Inzicht in de veranderingen in jullie relatie na de komst van kind(eren)

  • Je waardeert je partner meer en hebt oog voor elkaar, naast alle hectiek van het gezinsleven. Jullie voelen je een nog sterker koppel en team

  • Er ligt een actieplan om aan de slag te gaan met jullie wensen. Afspraken waar je je ook aan houdt samen.

  • Veel lol en (nieuwe) inzichten! Jullie ervaren echt meer verbinding en een verliefde blik.

RECENSIES

Willemijn (psycholoog)

Aan liefde geen gebrek bij ons, maar net als persoonlijke ontwikkeling, is ontwikkeling van ons als stel wat mij betreft een must. En dan is het heel fijn om met een buitenstaander (of 2, want Veronne en Fleur zijn echt te gek), naar elkaar en onze relatie te kijken. Je wordt nét iets meer gepusht om bepaalde dingen aan te kaarten en te bevragen. Een training vol nieuwe inzichten, af en toe wat ongemak, concrete ideeën, maar bovenal heel veel liefde! Enorme aanrader voor ieder stel, want van liefde kun je nooit teveel hebben!
 

Bart & Nina (policy Officer & jurist)

‘’Wat een leuke avond hebben we gehad! Wij waren er van overtuigd dat we dit helemaal niet nodig hadden, maar wat was het stiekem fijn om tijdens deze training aandacht aan onze relatie te besteden en afspraken te maken voor de toekomst. Doordat je ook hoort hoe anderen naar hun relatie kijken, besef je wat je eigen relatie speciaal maakt en wat beter kan.

Een aanrader dus!"

Jasper (CFO)

“Een mooie training waarbij je op een ontspannen, toegankelijke en praktische manier kan stilstaan bij jouw relatie. Op een laagdrempelige en relaxte manier hebben we in nog geen twee uur tijd verbinding gevonden en onderwerpen om op een fijne manier op door te praten. 

Weer eens een echt goed gesprek over "ons".“

Bestel hem nu!

 

Ontvang de online training in je e-mail en bekijk hem samen (of eerst alleen)

De prijs voor deze training was €167,00 euro.

Nu te bestellen voor slechts €97,00 euro (incl. btw).

  • Daarvoor krijg je mega waardevolle en noodzakelijke kennis + wetenschappelijk onderbouwde oefeningen die direct effect hebben op je relatie. 

  • Je gaat heel concreet en effectief met je wensen aan de slag.

  • Dit levert, naast waardevolle inzichten, heel veel verbinding, plezier en (nieuwe) energie op! En die energie kunnen jonge ouders goed gebruiken;)!

WhatsApp Image 2023-05-15 at 15.00.31.jpeg

Bedankt voor je aankoop. De link naar de training zal via de e-mail verstuurd worden. Dus check je mail (en je SPAM). Liefhebbende groet, Bureau Liefhebbers

WhatsApp Image 2023-05-15 at 15.00.31 (1).jpeg
WhatsApp Image 2023-05-15 at 15.00.30.jpeg
WhatsApp Image 2023-05-15 at 15.00.32.jpeg
WhatsApp Image 2023-05-15 at 15.00.29.jpeg

Een liefdevolle relatie = meer verbinding, meer intimiteit en meer geluk!

bottom of page