top of page

RELATIECOACH VOOR OUDERS 

Werkzaam in de omgeving van Amsterdam, Eindhoven en Den Bosch.

In relatiecoaching werken we samen aan wat voor jullie belangrijk is!

Ja, jullie rocken het ouderschap samen en zijn een goed geoliede machine. Maar de liefde en seksualiteit tussen jullie staat op een laag pitje. Je raakt elkaar (onbewust) steeds meer kwijt.

 

Als relatiecoach kan ik jullie helpen om de vonk terug te brengen in jullie liefdesleven. Of jullie nu een kindje verwachten, net kindjes hebben gekregen of al ouders zijn van wat oudere kinderen, ik sta voor jullie klaar. Want wist je dat de liefde en verbinding tussen ouders ook van invloed is op de ontwikkeling en het geluk van jullie kinderen? Laten we samen werken aan een relatie die niet alleen werkt, maar ook fantastisch voelt!

Vul uw gegevens in om op de wachtlijst te worden geplaatst.

Er wordt meteen contact met u opgenomen zodra er plaats is.

Heeft u tussendoor een andere relatiecoach/therapeut  gevonden waar u sneller terecht kan? Laat het me dan even weten op veronne@bureauliefhebbers.com.

230518_BureauLiefhebbersMom&CO_408.jpg
230518_BureauLiefhebbersMom&CO_709.jpg

WERKEN AAN EEN LIEFDEVOLLE EN STERKE RELATIE 

In relatiecoaching ontdek je hoe je als partners beter kunt communiceren, conflicten kunt oplossen en elkaar kunt steunen in het ouderschap. Weg met die constante vermoeidheid en stress, en hallo tegen meer plezier, intimiteit en verbinding. Voel weer de vlinders samen en creëer een relatie waar je trots op kunt zijn.

Meer weten over relatiecoaching?

Veronne ging in gesprek met Nina Pierson voor haar podcast Mama’en met als belangrijkste vraag: Hoé blijf je elkaar steeds opnieuw vinden, verbinding maken en elkaar aantrekkelijk vinden? Oftewel: hoé kun je investeren in elkaar; in de liefde, in de seks, en in de relatie?

 

Ben je benieuwd naar het antwoord? Luister hier de podcast!

RECENSIES

Anne & Johan

"Wij voelden ons beiden gezien en gehoord door Veronne. Wij vonden het aanvankelijk best spannend, maar door jouw openheid en oprechte interesse durfden wij kwetsbaar te zijn. Door de gesprekken hebben wij elkaar beter leren begrijpen. Nogmaals heel veel dank voor het hele traject. Denk dat het ons zeker verder heeft geholpen, en dat het dat ook nog meer gaat doen. :-)
We vinden jouw als coach ook heel fijn."

K & A

"Wat was het fijn om in een aantal gesprekken stil te kunnen staan bij onszelf, elkaar en onze relatie. Soms ook pittig, maar door deze onderhoudsbeurt kunnen wij weer even vooruit! Merk dat we echt weer een team zijn -zo fijn! We zijn liefdevoller en geduldiger naar elkaar toe en we hebben weer meer sex, dat is ook fijn:). Dankjewel daarvoor."

Cristien & Thomas

Door de drukke fase waarin we zitten waren we de verbinding kwijt. Onze pogingen om dit te herstellen maakten het er niet beter op. Veronne heeft ons laten inzien wat er precies gebeurde en hoe we de vicieuze cirkel konden doorbreken. We zijn ons nu veel meer bewust van elkaars gevoelens en onzekerheden waardoor de communicatie soepeler verloopt. Ook zoeken we elkaar meer op gedurende de dag en vullen we elkaar beter aan. Het voelt echt alsof we weer een team zijn mét oog voor elkaar in plaats van alleen voor de kinderen.

HOE WERKT HET?

Het begint bij een vrijblijvend kennismakingsgesprek van een half uurtje waarin we jullie verwachtingen bespreken en ik mijn werkwijze toelicht. Tijdens onze sessies zorg ik voor een basis van vertrouwen en openheid, zodat jullie met elkaar aan de slag kunnen.

De kosten voor een sessie zijn €95,- per 60 minuten, inclusief btw. Een gemiddelde coachingssessie duurt 1 tot 1,5 uur en daar komt nog 30 minuten voorbereiding en verslaglegging bij. Helaas wordt relatie coaching/therapie sinds 2013 niet meer vergoed door de zorgverzekering.

Het aantal sessies dat we inplannen is niet van tevoren vastgesteld. Gemiddeld ligt dit tussen de 4 en 8 sessies, afhankelijk van jullie behoeften en ontwikkeling gedurende het traject.

Onze locaties bevinden zich in Amsterdam, Eindhoven of online via Zoom.

Investeren in jullie relatie als ouders is de basis voor een gelukkig gezinsleven.

Vul boven aan de pagina uw gegevens in om op de wachtlijst te worden geplaatst. 

Fleur&Veronne_EmmilyB-4.jpg
bottom of page