top of page

Relatiecoach voor ouders in Amsterdam, Eindhoven en Den Bosch.

In relatiecoaching werken we samen aan wat voor jullie belangrijk is!

 

Ja, jullie rocken het ouderschap samen en zijn een goed geoliede machine. Maar de liefde en seksualiteit tussen jullie staat op een laag pitje. Je raakt elkaar (onbewust) steeds meer kwijt.

 

Als relatiecoach kan ik jullie helpen om de vonk terug te brengen in jullie liefdesleven. Of jullie nu een kindje verwachten, net kindjes hebben gekregen of al ouders zijn van wat oudere kinderen, ik sta voor jullie klaar. Want wist je dat de liefde en verbinding tussen ouders ook van invloed is op de ontwikkeling en het geluk van jullie kinderen?

 

Samen met mij kun je ontdekken hoe je als partners beter kunt communiceren, conflicten kunt oplossen en elkaar kunt steunen in het ouderschap. Weg met die constante vermoeidheid en stress, en hallo tegen meer plezier, intimiteit en verbinding. Voel weer de vlinders samen en creëer een relatie waar je trots op kunt zijn.

 

Boek nu een gratis kennismakingsgesprek (max 30 min) en laten we samen werken aan een relatie die niet alleen werkt, maar ook fantastisch voelt!

 

 

Meer weten over relatiecoaching?

Veronne ging in gesprek met Nina Pierson voor haar podcast Mama’en met als belangrijkste vraag: Hoé blijf je elkaar steeds opnieuw vinden, verbinding maken en elkaar aantrekkelijk vinden? Oftewel: hoé kun je investeren in elkaar; in de liefde, in de seks, en in de relatie?

 

Ben je benieuwd naar het antwoord? Luister hier de podcast!

Verliefd stel die handen vasthouden
Koppel die een afspraak plannen snel en makkelijk via de telefoon

 

Wil je samen blijven werken aan een liefdevolle en sterke relatie? 

 

Het begint bij een vrijblijvend kennismakingsgesprek van een half uurtje waarin we jullie verwachtingen bespreken en ik mijn werkwijze toelicht. Tijdens onze sessies zorg ik voor een basis van vertrouwen en openheid, zodat jullie met elkaar aan de slag kunnen.

Onze locaties bevinden zich in Amsterdam, Eindhoven of online via Zoom.

 

De kosten voor een sessie zijn €95,- per 60 minuten, inclusief btw. Een gemiddelde coachingssessie duurt 1 tot 1,5 uur en daar komt nog 30 minuten voorbereiding en verslaglegging bij. Helaas wordt relatie coaching/therapie sinds 2013 niet meer vergoed door de zorgverzekering.

Het aantal sessies dat we inplannen is niet van tevoren vastgesteld. Gemiddeld ligt dit tussen de 4 en 8 sessies, afhankelijk van jullie behoeften en ontwikkeling gedurende het traject.

Investeren in jullie relatie als ouders is de basis voor een gelukkig gezinsleven.

 

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

 

RECENSIES

Coachees

"Wij voelden ons beiden gezien en gehoord door Veronne. Wij vonden het aanvankelijk best spannend, maar door haar openheid en oprechte interesse durfden wij kwetsbaar te zijn. Door de gesprekken met Veronne hebben wij elkaar beter leren begrijpen."

Coachees

"Wat was het fijn om in een aantal gesprekken stil te kunnen staan bij onszelf, elkaar en onze relatie. Soms ook pittig, maar door deze onderhoudsbeurt kunnen wij weer even vooruit! Dankjewel daarvoor."

Coachees

"Veronne heeft ons doen laten inzien dat irritaties/conflicten die wij soms hebben vooral veel over onszelf zegt. Het inzicht dat wij eigenlijk hetzelfde voelen, maar dat op een andere manier uiten heeft ons dichter bij elkaar gebracht! Wij voelden allebei een hele goede klik met haar."

  • Ontmoet jullie graag! Plan een gesprek (gratis & vrijblijvend)

bottom of page