top of page

VRAAG EN 
ANTWOORD

Waarmee kunnen wij je helpen? Vaak is een kijkje tussen de FAQ de snelste manier om een antwoord te vinden op je vraag. Hier vind je de meest gestelde vragen van andere liefhebbers.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Neem dan contact op met ons.

  • Wij ervaren geen relatieproblemen dus waarom zouden we een programma van jullie volgen?

Dat is fantastisch om te horen! Sterker nog, als er wel (grotere) problemen zijn waar jullie tegenaan lopen dan is relatiecoaching een betere optie! 

Onze online programma's zijn juist voor stellen die ondanks het drukke gezinsleven ook willen blijven investeren in elkaar en in de relatie. Want ook een goede relatie kan altijd beter. Waar wil je meer van binnen de relatie en waar juist minder? 

Ons doel is om jullie relatie de aandacht en ruimte te geven die het verdient. Zie het als een datenight +!

  • Wij hebben net een 2e kindje gekregen, is een APK of bootcamp nog iets voor ons?

Ja, want jullie als koppel maken momenteel voor de tweede keer een grote transitie door. Elke geboorte zorgt voor verandering binnen het gezin en daarmee dus ook binnen de relatie. Juist thema’s als je eigen identiteit, taakverdeling, prive-werk balans, tijd voor jezelf etc. behoeven weer opnieuw aandacht en afstemming. Dat is precies wat wij bieden. 

  • Ik ben 2 maanden geleden bevallen, kunnen wij al meedoen?

Natuurlijk kan dat. Wij hebben als richtlijn ouders met kinderen tussen de 4 maanden en 8 jaar oud. Waarom vanaf 4 maanden? Wij geloven dat de eerste 4 maanden met een baby in het teken staan van herstel en elkaar leren kennen. Dit is vanuit onze eigen ervaring. Mochten jullie al eerder de ruimte & energie voelen om mee te doen? Super leuk!

 

  • Wij hebben al schoolgaande kinderen, heeft het dan ook zin om een programma te volgen?

 

Ja. Eigenlijk gaat het namelijk niet zozeer om de leeftijd of het aantal kinderen. Het gaat erom of jullie het jezelf en elkaar gunnen om weer een avond te investeren in jullie relatie. Want nu jullie een aantal jaar verder zijn in het ouderschap is het wellicht juist een mooi moment om elkaar weer even op de eerste plek te zetten. Hoe blijven jullie het plezier, de humor en levendigheid in de relatie houden?

bottom of page