top of page

SEKS NA KINDEREN, ZO DOE JE DAT!

Dé online training:
Is je seksleven helemaal veranderd na de komst van jullie kind(eren)? Dan ben je zeker niet alleen!

 

Voor jonge ouders is het seksleven vaak het eerste slachtoffer. Erover praten is echter doodeng, alleen het jargon is al problematisch. Laten we dat dus maar even oefenen: pijpen, neuken, beffen, vingeren, aftrekken. Nou, dat viel toch wel mee?

 

Het wordt pas echt ‘scary’ bij begrippen als intimiteit, eerlijkheid, openheid, luisteren, je wensen uitspreken. Daar zit het serieuze taboe, de ware schaamte.

 

Betere seks in 1,5 uur!

Samen met Seksuoloog Eva van den Broek pleiten we ervoor dat, zowel binnen én buiten de slaapkamer, seksueel plezier (weer) op de agenda staat na de komst van kinderen. Zorg dat je rode koontjes krijgt van een goed gesprek en daarna van goede seks.

Fleur&Veronne_EmmilyB-18.jpg
Anchor 1
230518_BureauLiefhebbersMom&CO_68.jpg

IN DEZE TRAINING:

  • Ga je op een ontspannen en laapdrempelige manier met elkaar een (nieuw) gesprek voeren.

  • Ontdek je wat er allemaal veranderd is in jullie lijf en hoofd en ga je elkaar beter begrijpen

  •  Leer je hoe je elkaar kan (her)ontdekken en wakker je opnieuw het vuur en de passie aan!

Dus zijn jullie er klaar voor om elkaar terug te vinden? Willen jullie het anders dan dat het nu is?  Zijn jullie nieuwsgierig naar tips en inspiratie?

Bestel hem nu, ontvang de online training in je e-mail en bekijk hem samen (of eerst alleen)!

De prijs voor deze training is €75,00 euro (incl BTW).

Daarvoor krijg je 1,5 uur aan waardevolle en noodzakelijke kennis + wetenschappelijk onderbouwde oefeningen die veel effect hebben.  Daarnaast krijg je geweldige tips die jullie direct kunnen toepassen voor betere seks!

Bedankt voor je aankoop. De link naar de Masterclass zal via de e-mail verstuurd worden. Dus check je mail. Liefhebbende groet, Bureau Liefhebbers

bottom of page