top of page

SEKS NA KINDEREN, ZO DOE JE DAT!

Is je seksleven helemaal veranderd na de komst van jullie kind(eren)? Dan ben je zeker niet alleen! Wist je dat maar liefst 70% van de koppels ontevredenheid ervaart in hun seksuele relatie na de komst van kinderen?

 

Voor jonge ouders is het seksleven vaak het eerste slachtoffer. Erover praten is echter doodeng, alleen het jargon is al problematisch. Maar het wordt pas echt ‘scary’ bij begrippen als intimiteit, eerlijkheid, openheid, luisteren, je wensen uitspreken. Daar zit het serieuze taboe, de ware schaamte.

 

Meer seksueel plezier na de komst van kinderen? Het kan!

Samen met Seksuoloog Eva van den Broek pleiten we ervoor dat, zowel binnen én buiten de slaapkamer, seksueel plezier (weer) op de agenda staat na de komst van kinderen.

 

Met onze online training krijg je de kans om de kennis, tools en handvatten te ontdekken die je nodig hebt om meer begrip te krijgen voor wat er veranderd is. En door te leren praten over seks na de komst van kinderen, vergroot je het plezier in de slaapkamer én daarbuiten.

 

Bovendien krijg je makkelijk toepasbare tools en handvatten om meer seksueel plezier te beleven met je partner. Het enige dat je nodig hebt is een computer en enkele uurtjes tijd. Doe het nu en ervaar meer seksueel plezier dan ooit tevoren!

Fleur&Veronne_EmmilyB-18.jpg
Anchor 1
230518_BureauLiefhebbersMom&CO_68.jpg

De online training voor jonge ouders!

Het is niet alleen de frequentie die vermindert, hoewel dat vaak het eerste is wat we opmerken. Het is ook de spontaniteit die we langzaam zien verdwijnen. We zijn moe, hebben minder tijd, er is soms meer onzekerheid of zelfs pijn. We ervaren een verminderd verlangen, en laten we niet vergeten, het delen van het bed met de kleintjes.

Wij horen de zorgen hierover vaak terugkomen. "Ligt het aan mij?" "Vind ik mijn partner eigenlijk nog wel aantrekkelijk?" "Is dit een tijdelijke fase of blijft dit zo?" "En hoe kunnen we voorkomen dat we uit elkaar groeien als lovers?"

Het goede nieuws is dat deze vragen het startpunt kunnen zijn van een opwindend avontuur naar een hernieuwde en gepassioneerde seksuele relatie, waarin jullie (opnieuw) elkaars sensuele liefhebbers worden.

 

Bij Bureau Liefhebbers begrijpen we deze uitdagingen maar al te goed en het is onze missie om ouders te informeren en de juiste hulp te bieden. Want wij weten dat het mogelijk is om een nieuwe, bevredigende seksuele relatie te creëren en meer intimiteit te ervaren, zelfs na de komst van kinderen.

Dus zijn jullie er klaar voor om elkaar terug te vinden? Willen jullie het anders dan dat het nu is?  Zijn jullie nieuwsgierig naar tips en inspiratie? 

Bestel direct en ontvang de online training in je e-mail.

Bekijk hem samen (of eerst alleen)!

De prijs voor deze training is €75,00 euro (incl BTW).

bottom of page