top of page

DÉ ONLINE TRAINING
SEKS NA KINDEREN, ZO DOE JE DAT!


BETERE SEKS IN 1,5 UUR!

Is je seksleven helemaal veranderd na de komst van jullie kind(eren)? Dan ben je zeker niet alleen!

 

Voor jonge ouders is het seksleven vaak het eerste slachtoffer. Erover praten is echter doodeng, alleen het jargon is al problematisch. Laten we dat dus maar even oefenen: pijpen, neuken, beffen, vingeren, aftrekken. Nou, dat viel toch wel mee?

 

Het wordt pas echt ‘scary’ bij begrippen als intimiteit, eerlijkheid, openheid, luisteren, je wensen uitspreken. Daar zit het serieuze taboe, de ware schaamte. Zorg dat je rode koontjes krijgt van een goed gesprek en daarna van goede seks.

 

Praat en seks als een liefhebber.

Samen met Seksuoloog Eva van den Broek pleiten we ervoor dat, zowel binnen én buiten de slaapkamer, seksueel plezier (weer) op de agenda staat na de komst van kinderen.

En wees gerust! Het is volkomen normaal dat je als ouders aanvoelt dat de manier waarop je seks en intimiteit ervaarde voor kinderen nu niet meer hetzelfde is, of er nu zelfs niet meer is. Maar dat hoeft niet te betekenen dat dit het is en zo zal blijven.

In deze online training:

- Ga je op een ontspannen en laapdrempelige manier met elkaar een (nieuw) gesprek voeren.

 

- Bieden wij dé kennis, tools en concrete handvatten om meer begrip te krijgen voor wat er allemaal veranderd is in jullie lijf en hoofd en hoe je elkaar beter kunt begrijpen en weer kan (her)ontdekken.

- Wakker je opnieuw het vuur en de passie aan!

Zijn jullie er klaar voor om elkaar terug te vinden? Willen jullie het anders dan dat het nu is?  Zijn jullie nieuwsgierig naar tips en inspiratie?

Bestel hem nu, ontvang de online training in je e-mail en bekijk hem samen (of eerst alleen)!

De prijs voor deze training is €75,00 euro (incl BTW).

Daarvoor krijg je 1,5 uur aan waardevolle en noodzakelijke kennis + wetenschappelijk onderbouwde oefeningen die veel effect hebben.  Daarnaast krijg je geweldige tips die jullie direct kunnen toepassen voor betere seks!

Bedankt voor je aankoop. De link naar de Masterclass zal via de e-mail verstuurd worden. Dus check je mail. Liefhebbende groet, Bureau Liefhebbers

Fleur&Veronne_EmmilyB-18.jpg
bottom of page