top of page
230518_BureauLiefhebbersMom&CO_432.jpg

EXTRA LIVESESSIE

Speciaal voor onze liefhebbers van de relatiebootcamp hebben we een extra livesessie.

Van Confrontatie tot Verbinding:

Samen sterk opvoeden, zo doe je dat!

Meningsverschillen over opvoedingskwesties leiden vaak tot conflicten. Door hierbij stil te staan ga je elkaar beter begrijpen en waarderen als ouders. Dit verbetert niet alleen jullie samenwerking op het gebied van opvoeden, maar ook in andere aspecten van jullie relatie!

Zoals jullie van ons gewend zijn gaan jullie vooral aan de slag!

De oefeningen stimuleren open en eerlijke communicatie over jullie verwachtingen, kwaliteiten en zorgen met betrekking tot de opvoeding.

 

Resultaat: Versterking van de liefdes- én ouder-kindrelatie

Fleur (Forensisch Orthopedagoog) verzorgt geweldige oefeningen, is beschikbaar voor vragen en uiteraard delen we (anoniem) ervaringen met elkaar!

Ontvang de replay voor slechts 27 euro!

De replay  ontvang je in je mail.

Liefs, Veronne & Fleur

230518_BureauLiefhebbersMom&CO_728.jpg

OVER ONS

Als twee dochters van een onderwijzer is een leven lang leren ons met de paplepel ingegoten. Je leert lopen, praten, rekenen, sporten, autorijden, werken én je leert jezelf kennen.

 

Maar iemand liefhebben en elkaar blijven liefhebben is een vaardigheid die je zelf moet ontdekken en waar je zelf mee moet blijven oefenen. Gek toch?

Wij laten je ontdekken hoe je elkaar blijft zien en hoe je je relatie spannend en prikkelend houdt, juist in de drukte van het gezinsleven!

Twee zusjes leren liefhebben - over ons
bottom of page